Komende woensdag 9 november Ouderenmiddag KBO met Mannen van Naam in Myllesweerd

40 mannen_van_naam_2022

Elk seizoen organiseert Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill een speciale middag voor medioren en senioren in samenwerking met KBO. Deze staat komende woensdag 9 november weer op het programma. Verwacht een middag vol muziek, humor, entertainment en vooral gezelligheid. Een toegangskaartje kost 7,50 euro en dit alles is inclusief een kopje koffie of thee en een worstenbroodje. Je bent welkom vanaf 13:45 en de middag zal rond 17:00 eindigen.

De muziek wordt deze middag verzorgd door de band ‘Mannen van Naam’. Ooit stond deze band aan de basis van Pater Moeskroen. De laatste jaren bewijzen ze nog veel meer in hun mars hebben. De Mannen van naam brachten al vier theaterprogramma’s op de planken en toerden onder meer met Sylvia Houtzager, bekend van FLAIRCK.

Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een gezellige huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Uiteraard ontbreken de vrolijke Keltische folkdeunen niet. Daarvoor brengen ze een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.

Tickets zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill maar zijn ook zonder extra kosten online te bestellen. Surf daarvoor en voor het hele overzicht van films, theatershows en activiteiten naar www.myllesweerd.nl