Komend weekend brocante en Landelijk op Kasteel Aldendriel –1 en 2 juni 2024

Kasteel Aldendriel 2024

Dit weekend, zaterdag 1 en zondag 2 juni organiseert Heerenlanden Events een unieke en sfeervolle Fair op een wel heel bijzondere locatie: het 15e -eeuwse Kasteel Aldendriel. Zomers genieten op deze prachtige locatie in Mill.
Brocante, vintage, antiek, woonaccessoires, tuinartikelen, kortom alles wat de zomer zo mooi maakt. Geniet tevens van verse koffie, verse appeltaart, een wijntje, muziek en diverse lekkernijen op deze sfeervolle locatie. Voel je welkom op het terras van Schenkerij Kasteel Aldendriel.

Ook aan de kinderen is er gedacht. Zo zijn er oud Hollandse spelletjes op het terras om mee te spelen en kunnen ze op de foto met 1 van de middeleeuwse jonkvrouwen van het kasteel.

Kasteel Aldendriel is een middeleeuws kasteel daterend uit begin 1400, gelegen in Het Land van Cuijk. Een gebied dat wordt gekenmerkt door rust, ruimte, prachtige natuur, authenticiteit en gastvrijheid. Een gebied dat volop mogelijkheden biedt voor unieke ontmoetingen met natuur, cultuur, religie, water en historie.

Openingstijden Brocante en Landelijk:

Zaterdag 1 juni 10:00-16:30
Zondag 2 juni 10:30-16:30

Entree € 5,-

Kinderen tot 12 jaar gratis
Parkeren gratis

Adres:
Kasteel Aldendriel
Kasteelsestraat 2 (ingang aan de Looierijweg!)
5451 NZ Mill

info: www.heerenlandenevents.nl
Info@heerenlandenevents.nl