Kom bewegen in Aldendrielpark in Mill

nieuw-beweegpark-aldendrielpark-2023

Sporten is goed voor jong en oud. Afgelopen paasweekend plaatsten de broers Jordi en Kevin Paters dan ook nieuwe beweegtoestellen in het Aldendrielpark. Dit om Millenaren van alle leeftijden meer tot beweging te verleiden en van het park een echte ontmoetingsplek te maken.
De beweegtoestellen zijn ontworpen door Padisport (Jordi’s bedrijf). Hij heeft vanuit zijn ervaring en expertise op het gebied van sporten met ouderen en jongeren de meest geschikte toestellen geselecteerd. Bij alle toestellen zijn duurzame materialen met een natuurlijke uitstraling toegepast.

De aanschaf en het plaatsen van de toestellen is tot stand gekomen met behulp van een bijdrage uit het Sportakkoord en leefbaarheidsbudget. Deze werden aangevraagd door Pantein en Stichting Aldendrielpark en er is samengewerkt met Stichting Ontdek Mill.

De buurtkinderen wilden ook graag een voetbalveldje. Dat is er nu ook. En er komt nog meer! Ook een volleybalveldje, beweegroutes door het park en andere beweegtoestellen staan op de planning. Voor vragen en ideeën kun je terecht bij de commissie (her-)inrichting van Stichting Aldendrielpark Mill (ton.theunissen@me.com). In afstemming met de gemeente Land van Cuijk wordt het park zo steeds verder ingericht naar de wensen van inwoners van Mill. Tot snel in het Aldendrielpark!

Heb je ook een sportief idee? Doe dan een aanvraag bij de gemeente bij het Sportakkoord. Kijk voor meer informatie op www.gemeentelandvancuijk.nl/sportakkoord.