Koffieproeverij 31 juli: De Wisent tijdens De Myllse Zomer in Myllesweerd

koffieproeverij 2022

Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill gaat deze zomer een aantal extra activiteiten en shows organiseren. Dat alles onder de naam “De Myllse Zomer”. Dit speciaal voor alle thuisblijvers maar ook voor toeristen en vakantiegangers die gedurende deze zomer in onze regio verblijven. Een van deze activiteiten is op zondag 31 juli om 10.00 uur een koffieproeverij. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Kosten bedragen 12,50 euro en dat is inclusief een koffiemok.

Koffieproeverij: De Wisent

In samenwerking met Koffiebranderij De Wisent uit Uden staat er zondag 31 juli een koffieproeverij op het programma in Cultureel Centrum Myllesweerd. Koffiebranderij De Wisent produceert op ambachtelijke wijze de verse koffie in uitgebalanceerde soorten en smaken, dit gebeurt met een handgemaakte koffiebrander. Wij ontvangen je deze ochtend om 10.00 uur uiteraard met koffie, geserveerd in een mooi kopje dat je na de proeverij mee naar huis mag nemen.

Na een korte presentatie over de geschiedenis, koffieproductie, koffieplant, koffiebranden en de extractie (zetmethode) gaan we verschillende koffiesoorten proeven. Tijdens deze proeverij worden kleine, bijpassende hapjes geserveerd en je krijgt praktische tips mee voor thuis.

Deelnemen aan deze koffieproeverij? Haal dan tickets op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill of reserveer online op www.myllesweerd.nl