Kerstroute in Mill – uw kerstartikelen zijn nu al welkom

kerststallen Snuutje Mill 2022

Een werkgroep binnen het Ondernemers Collectief Mill gaat in december een Kerststallenroute organiseren in het centrum van Mill. Gedurende de periode dat deze route te bezoeken is, zullen er ook diverse extra activiteiten georganiseerd gaan worden. Later hoort en leest u daar meer over.

Maar nu al is de werkgroep gestart met het verzamelen van kerstartikelen. Heeft u in het kader van bijvoorbeeld de stoepverkoop van zondag 22 mei ook kerstspullen die u kwijt wilt? Dan kunt u deze nu al inleveren bij het Ondernemers Collectief Mill. Kerststallen, kerstballen, slingers en alle andere kerstartikelen zijn welkom en deze worden in december gebruikt om de Kerststallenroute in te richten en aan te kleden. Ook is men op zoek naar verzamelaars van kerststallen die het leuk vinden om hun verzameling tentoon te stellen in een etalage van een van de Millse ondernemers.

Kerstartikelen kunt u inleveren bij Lionne Siroo (Rijwiel- en bromfietshandel ’t Snuutje) aan de Spoorstraat 7 en Marianne van Hal (Buitengewoon Kado) aan de Hoogstraat 10. Verzamelaars van kerststallen of andere kerstartikelen die men tentoon wil stellen kunnen contact opnemen met OCMill coördinator Corné Kremers via tel. 0485 32 56 34 of mailen naar info@ocmill.nl