Karin Bruers zaterdag 19 maart met ‘Love is wonderful’ in Theater Myllesweerd

Nederland, Oisterwijk, 4 maart 2019
Karin Bruers

Foto: Merlijn Doomernik
Alle rechten voorbehouden / All rights reserved

De show van cabaretière Karin Bruers eind januari in Theater Myllesweerd kon om de bekende redenen niet doorgaan. Maar gelukkig is het de theatercommissie gelukt om haar nog dit seizoen naar Mill te krijgen. Want een show van Karin is wat we in deze tijd zeker kunnen gebruiken, een avondje lachen en genieten van woordspelingen, verhalen en tal van grappen. De voorstelling start zaterdag 19 maart om 20.15 uur en tickets kosten 17,- euro inclusief consumptie. 

‘Love is wonderful!’ was de eerste zin die Karin in haar leven las, op de boekentas van haar oudere broer. ‘Kaatje, wat is love?’ vroeg hij haar te pas en onpas en dan antwoordde ze verrukt: ‘Wonderful’. ‘Kaat, wat is love?’ vroeg-ie haar pas nog. Ze antwoordde bedrukt: ‘Gelul’ en begon aan haar derde chocoladebol. Eten is er genoeg in Karins leven, maar liefde… daar zal ze geen obesitas van krijgen.

Wist u dat een baby die wel eten krijgt, maar géén liefde eerder overlijdt dan een baby die wél liefde krijgt, maar geen eten? Het is afgelopen met de wild om zich heen schoppende en spugende cabaretière. Het roer is om! Karin verwelkomt u in een warm bad van liefde maar niet schrikken als ze u af en toe kopje onderduwt, da’s lief bedoeld.

Tickets zijn (zonder reserveringskosten) af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Ook online zijn ze te reserveren. Check daarvoor en voor het actuele film- en theateraanbod de website www.myllesweerd.nl