Kaartverkoop gestart voor muzikale en humoristische Oudejaarsconference in Theater Myllesweerd

Jan en Tom maart 2023

“We zijn volop aan het bouwen aan deze derde oudejaarsconference”

Voor de derde keer brengen Jan Volleberg en Tom Raaijmakers uit Wilbertoord een avondvullende Neije Krant Oudejaarsconference. Dit op vrijdagavond 29 en zaterdagavond 30 december in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Tickets kosten 15,- euro en de kaartverkoop is vandaag (vrijdag 31 maart) gestart. Een aantal zitplaatsen is te reserveren op stoelnummer. Check hiervoor en om direct online tickets te kopen de agenda op www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd.

Voor het eerst verzorgden Jan Volleberg (1982) en Tom Raaijmakers (1996) uit Wilbertoord in 2017 een Neije Krant Oudejaarsshow. Gezien de 2 uitverkochte shows kon een vervolg in 2019 niet uitblijven. “Eigenlijk hadden we eind 2021 weer een volgende oudejaarsshow willen doen,” vertelt Jan. “Maar toen was er iets met een virus en lockdowns. Omdat begin 2022 nog niet helemaal duidelijk was wat er allemaal wel en niet zou kunnen en er veel evenementen ingehaald moesten worden, hebben we het doorgeschoven naar eind dit jaar. We hebben dus extra lang kunnen nadenken over de vorm en zorgen eind dit jaar weer voor een muzikale, humoristische en verrassende oudejaarsshow.”

Jan en Tom hebben de basis voor hun show al staan. “We zijn volop aan het bouwen aan de show,” vertelt Tom. “De shows in 2017 en 2019 waren al verschillend. Bij de eerste show gebruikten we onze ervaring van de pronkzittingen waaraan we samen al vele jaren deelnamen.” In de praktijk bleek dat een avondvullende oudejaarsshow toch wat anders was. “Daarom kreeg de 2e show een soort rode draad, had wat meer muziek en de onderwerpen die voorbij kwamen waren wat breder. In onze derde oudejaarsshow combineren we zowel de lokale als regionale en wereldse zaken met muziek en humor, waardoor deze oudejaarsshow voor iedereen een mooie avond uit zal zijn.”

Deze derde Neije Krant Oudejaarsconference heeft de titel: “Maar . . . dan heb je ook wat!” Deze shows starten vrijdag 29 en zaterdag 30 december om 20.15 uur in Theater Myllesweerd en eindigen met een gezellige after party. Reserveer tickets (beperkt aantal op stoelnummer) via de agenda op www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd. Tickets kosten 15,- euro.