Inspiratiedagen bij Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en Onder de Kersenboom in Mill

Anita-Marianne-Ralf-samen-2021

“Wij maken er weer een klein feestje van en hangen alvast de slingers op”

Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en Onder de Kersenboom in Mill slaan de handen weer ineen en organiseren gezamenlijk 4 inspiratiedagen. “Wij maken er weer een klein feestje van en hangen alvast de slingers op,” aldus de ondernemers die enkele malen per jaar dit soort gezamenlijke inspiratiedagen organiseren. Uiteraard doen zij dit alles met in achtneming van de actuele coronaregels.

Vrijdag 28 en zaterdag 29 mei plus vrijdag 4 en zaterdag 5 juni is er extra veel te zien bij de genoemde 3 ondernemers. Hiermee willen zij hun actuele collectie van producten laten zien en iedereen inspireren maar ook hun klanten weer ontmoeten.
Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en Onder de Kersenboom hebben ook een leuke actie aan deze ontmoeting- en inspiratiedagen gekoppeld. Want bij besteding van minimaal 10,- euro ontvangt u een stempel voor een gratis bolletje ijs bij ijssalon Millano Gelato in Mill. Koopt u bij alle 3 de deelnemende ondernemers voor minimaal 10,- euro iets, dan zijn dat dus al 3 gratis bolletjes vers ijs bij Millano. Voor deze actie is een speciale stempelkaart beschikbaar die u ontvangt bij de eerste ondernemer waar u voor minimaal 10,- euro iets koopt.

Op vrijdag 28 mei en vrijdag 4 juni bent u van 10.00 uur tot 18.00 uur van harte welkom en op zaterdag 29 mei en zaterdag 5 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur bij:

  • Berends Bloemsierkunst Hoogstraat 5 Mill;
  • Buitengewoon Kado Hoogstraat 10 Mill;
  • Onder de Kersenboom Meeuwstraat 3a Mill;

Namens deze 3 ondernemingen, graag tot dan!