Inschrijving Raamvallei Duomarathon 2022 start zondag 1 mei!

Duomarathon 2022

We mogen weer. Durf jij de uitdaging aan? Zondag 25 september is het weer zover. Dan staat de zesde editie van de Raamvallei Duomarathon op de agenda. De organiserende werkgroep binnen Ontdek Mill is er helemaal klaar voor, jij ook? Inschrijven kan vanaf zondag 1 mei om 12.00 uur.

Wij zijn momenteel nog hard aan het werk om onze nieuwe site te bouwen, maar deze zal voor 1 mei in de lucht zijn zodat iedereen zich kan inschrijven. Reserveer je plek op www.raamvalleiduomarathon.nl of via www.inschrijven.nl. Zorg dat je op tijd bent, want er kunnen maar 250 duo’s meedoen. Bij de vorige editie waren we binnen enkele dagen uitverkocht. Dit jaar zou het zomaar nog sneller kunnen gaan. Vol is vol.

Heb jij je duo-maat al gevonden? 

De kosten zijn € 80,- per duo, maar daar krijg je ook wat voor. Dit is namelijk hét evenement voor sportieve, bourgondische duo’s. Ruim 42 kilometer afwisselend fietsen en hardlopen door de prachtige Raamvallei (Land van Cuijk) en onderweg genieten van heerlijke proeverijen, optredens en Brabantse gezelligheid. De ambiance is ontspannen, gezellig en enerverend.

Overnachten

Via de website www.raamvalleiduomarathon.nl vind je binnenkort leuke en unieke overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving van de route. Zo kun je van een leuke dag een heerlijk weekend in de Verborgen Raamvallei maken.

Wij kijken uit naar de zesde editie en zien jouw inschrijving graag tegemoet op zondag  1 mei om 12.00 uur. Houdoe en graag tot ziens!