Inschrijving deelname Kunstroute Ontdek Mill 2022 geopend – Samenwerken dat werkt

Kunstroute 2021 a

Op zondag 1 mei start de Kunstroute van Ontdek Mill 2022. Het thema van dit jaar is Samenwerken dat werkt. Dit heeft alles te maken met de gemeentelijke herindeling van 5 individuele gemeenten op 1 januari 2022 naar de nieuwe gemeente Land van Cuijk. De Kunstroute 2022 zal zondag 1 mei geopend worden bij Strandbar Goeiedag bij de Kuilen. De ruim 12 kilometer lange route met tal van kunstwerken, gaat via de Kuilen ook door een groot deel van Langenboom.

Normaal gesproken start de voorbereiding voor de Kunstroute met een gezamenlijke informatieve, inspirerende en vooral ook een gezellige avond met belangstellende kunstenaars. Dat is op dit moment helaas nog niet mogelijk. Daarom worden alle belangstellenden die deel willen nemen aan de Kunstroute en waarmee nog geen contact is geweest, opgeroepen zich nu telefonisch of per mail aan te melden bij Bert Verweijen. Men ontvangt dan alle benodigde informatie zoals locatie en datum van plaatsing, zodat men aan de slag kan met het kunstwerk.

Na de officiële opening op 1 mei, is de Kunstroute tot eind september gratis te wandelen, te fietsen of met de auto te bezoeken en zo kan iedereen weer tal van kunstwerken zien. Voor deze route van ruim 12 kilometer zal TZT ook weer een gedrukte route beschikbaar zijn waarop ook meer informatie te vinden is over de kunstenaars en kunstwerken. Ook zijn er diverse rustposten in de route opgenomen waar men kan genieten van een hapje en drankje.

Meer weten of aanmelden als deelnemer? Neem dan contact op met Bert Verweijen via:

tel. 06 50 44 92 97 of stuur een mailtje naar bert@bertverweijen.nl

Zie ook www.ontdekmill.nl/kunstroute