Inloopmiddag herinrichting openbare ruimte centrum Mill

woonhof-en-vlaar 2022

Mooiland bouwt op de locaties Woonhof en Vlaar in Mill 39 woningen. Wil je daar meer over weten? Kijk dan op www.mooiland.nl. De woningen zijn in november 2022 klaar. Daarna wordt de omgeving door de gemeente Land van Cuijk opnieuw ingericht.

Inloopmiddag

Op 6 april organiseert de gemeente Land van Cuijk een inloopmiddag. Die wordt gehouden in Myllesweerd van 16.00 tot 18.00 uur. Omwonenden krijgen een uitnodiging. Maar iedereen is welkom. Tijdens de inloopmiddag kun je vragen stellen of opmerkingen maken over de ontwerptekening. Daarna wordt het ontwerp verder uitgewerkt door Projectburo BV. Als alles goed gaat, wordt het parkeerterrein en de omgeving van Woonhof ingericht in het derde kwartaal van 2022. De Hoogstraat en Oranjeboomstraat zijn daarna aan de beurt.
Bekijk hier alvast de ontwerptekening (PDF, 3.4 MB). Op onderstaande foto zie je hoe de omgeving eruit komt te zien.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over het ontwerp, neem dan contact op met Remco Kornegoor. Vanuit Projectburo B.V. is hij het aanspreekpunt. Vragen kun tijdens de inloopmiddag stellen of per e-mail: mill@pbbv.nl. Vragen aan de gemeente kun je stellen aan Jeroen Thomassen, projectleider openbare ruimte, via jeroen.thomassen@landvancuijk.nl.