Inleveren kleurplaten Kerststallen en Sfeerroute nog tot aanstaande maandag

kleurplaat kerststallenroute 2022

Op de basisscholen in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord zijn onlangs kleurplaten bezorgd die horen bij de Kerststallen- en Sfeerroute 2022. Dit is een nieuwe activiteit van het Ondernemers Collectief Mill. Vanaf zaterdag 10 december kan iedereen op een eigen gekozen moment een route wandelen door een deel van het Millse centrum om helemaal in de kerstsfeer te komen. Bij ondernemers zijn etalages sfeervol aangekleed, zijn her en der kerststallen te zien en op sommige locaties is ook een letter te vinden voor een letterspel. Maar ook particulieren aan de route is gevraagd hun tuin en of woning sfeervol aan te kleden.

Kinderen kunnen de kleurplaat in gaan kleuren, beplakken, uit prikken of er wellicht zelf wat leuks mee knutselen. Alle ingeleverde werkjes worden in een etalage gehangen. Inleveren kan nog tot aanstaande maandag 12 december. Onder alle ingeleverde werkjes zullen leuke prijzen verloot worden.

Geen kleurplaat ontvangen of extra kleurplaten nodig? Dan is deze (zolang de voorraad strekt) gratis af te halen bij zowel Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat als Rijwielhandel ’t Snuutje aan de Spoorstraat in Mill. Daar zijn de werkjes ook tot 12 december in te leveren. Daarnaast is de kleurplaat ook online te vinden, te downloaden en te printen. Kijk daarvoor en voor meer informatie over deze Kerststallen- en Sfeerroute op www.ocmill.nl