In Memoriam Herman Daverveld

Herman Daverveld 3

Op vrijdag 26 november ontvingen wij het verdrietige bericht dat Herman Daverveld op 81 jarige leeftijd is overleden.

Herman is jarenlang onze materiaalman geweest, eerst bij De Wilma’s en na de fusie bij Klick ‘15. Hij zorgde er altijd voor dat onze accommodatie er perfect bij lag. Iedere week veegde hij met zijn tractor het zand in het kunstgrasveld, zorgde hij ervoor dat de omheining en sponsorborden netjes bleven, ruimde hij het materialenhok op als de dames er weer eens ’n rommeltje van gemaakt hadden, pompte hij de ballen op en zorgde hij voor heel veel andere klusjes die binnen onze vereniging gedaan moesten worden. Het was nooit te veel gevraagd.

Ook langs het veld was hij te vinden, samen met zijn vrouw Thea. Bij de wedstrijden van zijn dochter Pauline en bij kleindochter Marly. Ook stond hij regelmatig de dames van de selectie aan te moedigen.

Omdat Herman zo ontzettend veel voor onze vereniging heeft gedaan – we hadden niet zonder hem gekund – is hij tijdens de jaarvergadering op 26 november 2018 benoemd tot Lid van Verdienste. Daar was hij erg trots op.

Herman heeft altijd aangegeven dat wanneer hij 80 jaar zou worden, we moesten zorgen voor een vervanger, want dan zou hij stoppen als materiaalman. Die vervanger vonden we, maar Herman heeft hem nog wel zelf even ingewerkt. Want hij wilde er zeker van zijn dat het onderhoud op een goede manier zou worden voortgezet.

Het is oneerlijk dat Herman maar zo kort van zijn ‘pensioen’ als materiaalman heeft mogen genieten. Hij stond midden in het leven en wilde overal een handje helpen. We hadden hem samen met Thea nog heel veel mooie jaren gegund!Wij wensen Thea, Marton, Pauline, Harm, hun partners en alle kleinkinderen heel veel sterkte toe met dit grote gemis.