Guido Weijers met theater college over geluk in Myllesweerd

Guido Weijers 2022

Vrijdagavond 20 mei staat Guido Weijers om 20.15 uur in Theater Myllesweerd in Mill. Dit niet met een cabaretshow, maar een theater college over geluk. Maar grappig is deze show beslist. Tickets kosten 27,50 euro en dat is inclusief een consumptie. Reserveer tickets online op www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Guido Weijers presenteert: De wetenschappelijke kant van geluk. Een vrolijk wetenschappelijk theatercollege over geluk. Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie!

Guido blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? Weijers volgde Masterclasses over ‘geluk‘ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen komen voorbij en laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Antwoorden op vragen.

We beloven geen ‘cabaret’. Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen. GEEN CABARET, WEL GRAPPIG!

Zie voor een overzicht van films, theatershows en andere activiteiten in Myllesweerd de website www.myllesweerd.nl