Gratis toegankelijke ondernemersnetwerkavond met Guido Thys in Mill

Guido Thys 2022

Eindelijk, we kunnen als Ondernemers Collectief Mill weer activiteiten organiseren en elkaar ontmoeten. We nodigen dan ook alle ondernemers, ook niet leden, graag uit voor een bijzondere, informatieve en humoristische netwerkavond met gastspreker Guido Thys. Deze start donderdagavond 14 april om 20.00 uur in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Inloop vanaf 19.30 uur en de koffie en of thee staat voor u klaar. Toegang is helemaal gratis, aanmelden graag met het aantal personen waarmee u aanwezig wilt zijn kan via info@ocmill.nl

Onderwerp die avond is: Omgaan met Klanten

Iedere onderneming heeft klanten. Die zorgen voor inkomsten. Dan is het wel heel vreemd dat veel ondernemers en hun medewerkers er geen idee van hebben welke waarde hun klanten precies verwachten. Of ze dat wel weten maar er zich niet veel van aantrekken. Het zit ‘m vaak in kleine dingetjes. Dat zijn echter geen details.

Na meer dan 1.100 sessies is dit de meest populaire presentatie over klantgerichtheid ooit. Guido Thys gaat niet met het belerende vingertje voor de aanwezigen staan, maar neemt u mee door een wervelend, humoristisch en maar al te herkenbaar verhaal. De makkelijk in de praktijk te brengen tips en sommige van de kreten blijven gegarandeerd nog jarenlang nazinderen.

Alle aanwezigen ontvangen bovendien een exemplaar van Guido’s bestseller over de beste omgang met klanten.

Wilt u er als ondernemer ook graag bij zijn? Laat dit dan weten via info@ocmill.nl.

Zie voor meer info over het Ondernemers Collectief Mill en de ruim 100 leden ook www.ocmill.nl