Gratis Paasfestival met Bulldog LT en Ode to The Cranberries in ‘t Lagerhuis

Bands paasfestival Lagerhuis 2022

Op 1e Paasdag, zondag 17 april start om 20.00 uur het gratis toegankelijke Paasfestival in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Om 18.00 uur is er overigens ook al de bekerfinale tussen Ajax en PSV te zien, deuren gaan om 17.00 uur open. Tijdens het Paasfestival hoor en zie je er vanaf 20.00 uur Bulldog LT en Ode to The Cranberries. Toegang is gratis.

Ode to The Cranberries

‘What’s in your head, zohombie, zohombie’… In de klassieker ‘Zombie’ van de Ierse rockband The Cranberries perst leadzangeres Dolores O’ Riordan het refrein uit haar tenen. Iedereen die in de jaren negentig aan MTV of de radio gekluisterd was, herkent het nummer uit duizenden: die overslaande stem, die galmende gitaren! De Ierse Dolores deed in 1989 auditie bij The Cranberry Saw us. Met haar komst als frontvrouw, vormde ze samen met de broers Noel en Mike Hogan en drummer Fergal Lawler de rockband die voortaan ‘The Cranberries’ zou heten. De combinatie van postpunk en ninetiesrock liet de band uitgroeien tot één van de grootste bands uit dat tijdperk. Het ‘grootste Ierse exportproduct na U2’ (aldus Rolling Stone) verkocht wereldwijd zo’n veertig miljoen platen.

‘Ode to The Cranberries’ voert ons terug naar de glijdende melodieën van The Cranberries. Ze vormen de omlijsting van teksten die je in je ziel raken. Een meer dan terecht eerbetoon aan The Cranberries.

Bulldog LT

De vijfkoppige formatie Bulldog LT vind zijn oorsprong in Langenboom. De band heeft sinds kort een doorstart gemaakt en bestaat nu uit gelouterde muzikanten die allen in diverse bands spelen dan wel hebben gespeeld. De band heeft ook zangeres Debbie aangetrokken waardoor het repertoire kon worden uitgebreid. Bulldog LT is reeds een begrip in de regio en staat voor een optreden met pakkende stevige classic rocknummers van o.a. Cream, ZZ Top, Lynyrd Skynyrd, Thin Lizzy, Iron Maiden, Bachman Turner Overdrive, Jimi Hendrix, Gary Moore, Rory Gallagher, Rolling Stones etc. Maar ook de rocknummers van U2, Queen, AC DC alsmede van eigen bodem zoals die van bijv. Golden Earring, Livin Blues maken deel uit van het repertoire.

Meer weten over deze en alle Andere activiteiten in Grandcafé ‘t Lagerhuis en niets missen? Like dan hun Facebookpagina en zie www.lagerhuismill.nl