Gratis muzikale middag met singer-songwriters aanstaande zondag (24 juli) in Myllesweerd

Myllse zomer 24 juli 2022

Beleef de zomer in Myllesweerd met zondag 24 juli optredens van Riley en Bram Sangster. Een muzikale zomerse belevenis met talentvolle lokale singer-songwriters van eigen bodem. Geniet van intieme concerten in de plaza van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill onder het genot van een hapje en drankje. Deze eerste editie zullen op zondag 24 juli vanaf 13.45 uur Riley en Bram Sangster zorgen voor de muzikale omlijsting. Toegang is helemaal gratis.

BRAM SANGSTER (13:45 – 14:30)

Bram komt uit een muzikale familie en dat is toch wel te horen als hij op het podium staat. Zo wist deze Bosschenaar zowel de jury als de kijkers thuis in te pakken met zijn piano-uitvoering van het nummer ‘Holes’ tijdens TVOH editie in 2021. De vierentwintigjarige Bram zal deze dag verschillende mooie covers ten gehore brengen.

RILEY (14:45 – 15:30)

Riley is een opkomend artiest uit Boekel die kort geleden zijn debut-EP: ‘Learning How To Live’ heeft uitgebracht. Riley stort lief en leed uit, terwijl hij zingt over het leren leven en de hierbij voortkomende ervaringen. Met een stem die het vaakst wordt omschreven als rauw en eerlijk langs de lijnen van Bruce Springsteen, wordt zijn muziek gekenmerkt door het vertellen van verhalen gevuld met pure emotie. Zijn geluid kan worden omschreven als een mix van Americana-Folk en Alternative Country. Muziek rechtstreeks uit de ziel.

Zie voor een overzicht van meer activiteiten en optredens deze zomer en het theaterseizoen 2022 – 2023 de website www.myllesweerd.nl