Gratis energiespreekuur Land van Cuijk

Energieadvies 2022

Lage energiekosten, stroom besparen, een goed geïsoleerde woning dat willen we allemaal. Zeker nu met de gestegen energiekosten. Heb je daar vragen over? Stel ze aan een ervaren adviseur van Brabant Woont Slim. Dat kan tijdens de energiespreekuren in één van de deelnemende bibliotheken in het Land van Cuijk of via een online gesprek. Het gesprek met deze onafhankelijke energieadviseur duurt maximaal 30 minuten en is bovendien geheel gratis.

Hoe maak ik mijn huis energiezuiniger en duurzamer?


Wil je advies over de vervanging van uw oude cv-ketel of extra uitleg bij een offerte van bijvoorbeeld een isolatiebedrijf? Of wil je checken of jouw dak wel geschikt is voor zonnepanelen?  Ontdek met welke verbeteringen je jouw huis energiezuiniger en duurzamer kunt maken. Ook bij vragen over subsidies en financieringsmogelijkheden kan de energieadviseur je op weg helpen. Een bezoek aan het energiespreekuur helpt je om een eerste stap óf een vervolgstap te kunnen zetten richting het verduurzamen van uw woning.

Afspraak vooraf inplannen


Voor een persoonlijke afspraak kun je terecht in de bibliotheek van Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill of Sint-Anthonis. Je kunt daarvoor heel eenvoudig een afspraak zelf inplannen via brabantwoontslim.nl/land-van-cuijk/spreekuur-land-van-cuijk of bellen met tel. 085 – 0410070. Ook kun je kiezen voor een online gesprek met de energieadviseur, je krijgt dan een link toegestuurd voor de video-verbinding.