Gezellige, muzikale en humoristische middag voor alle medioren en senioren in Mill

11-plussersmiddag 2023

Op donderdagmiddag 26 januari is er voor alle medioren en senioren een speciale muzikale en humoristische middag in Myllesweerd. Deze 11-Plussersmiddag start om 13.30 uur met koffie en cake, er is volop muziek door Ad Goossens waarop gedanst kan worden en ook zullen de Ex-prinsen een optreden verzorgen.

De middag wordt rond 17.00 uur afgesloten met een lekker Brabants worstenbroodje. Geen zin in dansen? Lekker buurten en genieten van de live muziek kan natuurlijk ook. Iedereen is deze middag van harte welkom.

Alternatief

Deze muzikale en humoristische 11-plussersmiddag is op verzoek van tal van ouderen het alternatief voor de eerdere Seniorenpronkzitting. De pronkzittingen zelf worden op vrijdagavond 27, zaterdagavond 28 en zondagmiddag 29 januari gehouden. Ook dat in Myllesweerd.

Tickets

De toegang voor deze 11-Plussersmiddag bedraagt 7,50 euro. Tickets zijn verkrijgbaar bij Marietje en Pieter vd Elzen aan de Leeuwerikstraat 9, Francy Coppens aan de Wanroijseweg 22a en Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Meer weten over de vele activiteiten in het carnavalsseizoen 2022 – 2023 in Mill? Like dan de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie www.germelaand.nl