Gevarieerde Hobbymarkt op zondag 24 april in de Wester in Mill

hobbymarkt mill 2022

Op zondag 24 april organiseert een werkgroep binnen Wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat in Mill een Hobbymarkt. Deze jaarlijkse activiteit duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Op deze Hobbymarkt zullen de meest uiteenlopende hobby’s onder de aandacht gebracht worden en worden er tevens spullen verkocht.

Op deze Hobbymarkt ziet u hobby’s van kaarten maken tot schilderen, hobby’s met hout, metaal, porselein, textiel en steen en een demonstratie 3D-printen. Maar ook figuurzagen, sieraden maken, een collectie baby- en kinderkleding, glas in lood, van hout gemaakt speelgoed, edelsmeden en cadeauverpakkingen. Er is aandacht voor haken, breien en bloemschikken, maar ook over het schrijven van verhalen en gedichten komt u meer te weten. Daarnaast is ook Mill van Toen aanwezig.

Bezoek komende zondag 24 april de Hobbymarkt in de Wester. Wellicht ontdekt u er ook een leuke nieuwe hobby. Check voor meer informatie rond hetgeen er in en rond de Wester aan de Havikstraat in Mill zoal te beleven is ook www.dewestermill.nl