Financiën Land van Cuijk, giften bijstandsgerechtigden en sluiting asielzoekerscentrum in Regelkevers

team Regelkevers

Hoe staat het eigenlijk met de financiën in de nieuwe gemeente Land van Cuijk? Die vraag zal men stellen aan wethouder Maarten Jilisen in Regelkevers bij Omroep Land van Cuijk. Donderdag 10 februari is hij namelijk om 18.00 uur studiogast in Regelkevers. Maar ook diverse andere onderwerpen staan op het vragenlijstje van Frank Peters, Herman van Gaal en Corné Kremers.

Daarnaast is er een telefonisch gesprek met Judith Logtens van de VVD. Zij diende een motie in om het asielzoekerscentrum in Overloon in mei te sluiten, ondanks een mogelijke vraag vanuit Den Haag om dit toch nog langer open te houden. Erik van Daal van Team Lokaal vroeg aan het college of men onder voorwaarden bereid is giften toe te staan aan mensen met een bijstandsuitkering, zonder hen op deze uitkering te korten. Of er al een antwoord is? Dat hoort u in Regelkevers, want dan bellen de programmamakers met Erik van Daal.

Beluister Regelkevers elke donderdag tussen 18.00 uur en 19.00 uur via Omroep Land van Cuijk. Terugluisteren van afleveringen kan via de podcast van Regelkevers en op www.regelkevers.nl