Feestelijke en spannende start carnavalsseizoen 2022 – 2023 in Mill

Party Criminals 2022

Na 2 keer geen echt goed carnavalsseizoen gehad te hebben door de bekende redenen, pakt Stichting Carnaval Mill dit jaar flink uit bij de start van het komende seizoen. Zo staat op zaterdagavond 12 november d’n Anvang op de kalender met op het programma zowel de verschijning van het Jongkerpaar als het nieuwe Prinsenpaar van ’t Germelaand. Daarnaast zijn uiteraard de GerMills er te zien met hun splinternieuwe dans en zal het geheel muzikaal omlijst worden door live muziek van feestband de Party Criminals.

Party Criminals

Show, muzikaliteit én geniale humor in één concept op één avond? De band die dit voor elkaar krijgt komt uit de grensstreek Nederland / België: Party Criminals. Vijf doldwaze, gemoedelijke Belgische en Nederlandse muzikanten vuren de ene hit na de andere op je af. In een razend tempo krijg je een powershow te zien waarvan menig DJ stil wordt. ‘Als té gek niet gek genoeg is’ dan ben je echt toe aan de Party Criminals. De Party Criminals stappen in hun muzikale rollercoaster en vliegen door alle jaren en muziekstijlen heen met opzwepende mash-ups! Compleet met allerlei coole showelementen zoals een Co2 kanon en confetti-shooters, brengen de party Criminals een show om nooit te vergeten. Dit alles in combinatie met de spannende en spectaculaire verschijning van het nieuwe Jongkerpaar en Prinsenpaar maakt dat je deze avond niet mag missen.

Reserveer zaterdagavond 12 november in je agenda, de deuren van de Germestal in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 gaan om 20.00 uur open en de toegang is helemaal gratis. www.germelaand.nl