Faam Fysiotherapie komt richting Wilbertoord!

Faam fisiotherapie 2023

Faam Fysiotherapie is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in Uden. De praktijk is 5 jaar geleden opgericht door Lars van Afferen en Mario Hermens. Inmiddels is de praktijk uitgebreid met 2 medewerkers.

Naast de hoofdlocatie in Uden gaat Faam vanaf 3 april in De Wilg in Wilbertoord behandelingen uitvoeren. Mario Hermens gaat op maandagochtend en op donderdagochtend starten als fysiotherapeut en manueel therapeut. Daarnaast zal Heidi Willems steeds meer te vinden zijn in De Wilg. Zij gaat sport- en ontspanningsmassages verzorgen.

‘Ik zie in Uden inmiddels best wat cliënten die uit Wilbertoord en omgeving komen’, geeft Mario aan.
‘Dit aantal is in de 5 jaar die we inmiddels bestaan gestaag gegroeid.’ Mario is geen onbekende in Wilbertoord, hij is net als Heidi Willems geboren en getogen in het dorp.
De stap om samen te werken met de wilg voelt dan ook heel goed. Voorzitter Valerie Aben van de Wilg staat positief tegenover de komst van Faam. Het is mooi dat je voor steeds meer zorg het dorp niet meer uit hoeft. In de wilg zit ook al een prikpost op de dinsdagochtend.

Heidi Willems werkt alweer bijna een jaar bij Faam Fysiotherapie. Ze verzorgt in Uden sport- en ontspanningsmassages. ‘Ik zie heel veel verschillende soorten mensen die voor een massage langs komen. Er zijn bijvoorbeeld veel cliënten met lichte (stress)klachten die periodiek langs komen. Iedereen kiest zelf hoe vaak en hoe lang ze komen.
Daarnaast komen mensen ook incidenteel langs, zomaar omdat het gewoon ontspannend is of bijvoorbeeld voor of na een belangrijke sportieve activiteit. Met de Nijmeegse wandel 4-daagse zit ik bijvoorbeeld al bijna vol.’, aldus Heidi. Faam Fysiotherapie start geleidelijk op in De Wilg in Wilbertoord. Vanaf 3 april staan we voor u klaar. Er zal na de zomer nog een officiële opening plaatsvinden. Dit wordt gekoppeld aan de activiteiten van het 5 jarig bestaan van Faam Fysiotherapie.
Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie of massage, bel of mail dan naar Faam Fysiotherapie.
T: 0621436994. M: info@faamfysiotherapie.nl W: www.faamfysiotherapie.nl.