Extra tickets beschikbaar voor Queen Must Go On in Myllesweerd

Queen Must Go On 2023

Onlangs kondigde Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill aan dat de beste tribute band van Nederland ‘Queen must go on’ er te zien is. De kaartverkoop liep zo hard dat de band niet alleen voor zaterdagavond 4 maar ook voor zondagavond 5 maart werd vastgelegd. Omdat er nog steeds veel belangstelling is om hierbij aanwezig te zijn, worden er nu ook zitplaatsen op het balkon gerealiseerd en ook voor in de zaal zijn nog enkele tickets voor staplaatsen beschikbaar. Tickets voor in de zaal kosten 25,- euro en voor het balkon 20,- euro. Dit is inclusief een consumptie.

Reserveer tijdig via www.myllesweerd.nl

Queen must go on

Queen Must Go On is met recht een van de meest sensationele Queen tributeband van ons land. Op 19 februari 2022 won deze band met glans de finale van het SBS6-programma The Tribute, Battle of the Bands. Jury en publiek werden omvergeblazen door de performance en energie van de bandleden. Zaterdagavond 4 maart 2023 avond komt de band naar Theater Myllesweerd in Mill en verrast je met een complete Queen-ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie. Voor de echte Queen-sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel.

Queen Must Go On bestaat uit zanger Ward Palmen, gitarist Ralph Derksen, bassist Geert Horvers en Erwin van Welie achter het drumstel. Het viertal neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals Don’t Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band. De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits, maken dit tot een ware beleving.

Reserveer tijdig

Haal tickets bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of reserveer deze zonder extra reserveringskosten direct online. Surf hiervoor naar de agenda op www.myllesweerd.nl