Doe mee aan ‘30 dagen gezonder’! Welke uitdaging ga jij aan?

30dagengezonder 2022

Over wat gezond is, kunnen we heel lang praten. Maar over wat voor jou gezonder is, hoef je vast niet lang na te denken. Dat weet je wel… Maar ‘weten’ is nog geen ‘doen’. In de praktijk is het vaak lastig om te kiezen voor gezonder. Daarom helpen we je om samen met heel veel anderen in maart 2022 in actie te komen voor jouw gezondheid. Als je je voor 3 maart aanmeldt op www.30dagengezonder.nl, krijg je vooraf en tijdens de actiemaand tips om in actie te komen voor jouw gezondheid. En…als je dit samen met collega’s, vrienden of familie doet, is het nog leuker en werkt het nog beter. Samen houd je elkaar scherp.

Kies je eigen uitdaging

Uitdagingen kunnen bijvoorbeeld zijn: elke dag 10.000 stappen of een ommetje maken, water drinken in plaats van fris, 30 dagen een compliment geven aan jezelf of een ander, geen blik op de telefoon/sociale media voor 8.00 uur, elke dag koud afdouchen. Bedenk voor jezelf of samen met anderen een gezonde uitdaging die bij jou past. Er staan nog meer suggesties op www.30dagengezonder.nl. Hier kun je je ook aanmelden. Dat kan in je eentje of (wel zo leuk) samen met anderen: collega’s, sportmaten, buren, vrienden of gezin.

Samen gaat het lukken

Tijdens de actiemaand en bij de start ontvang je tips en adviezen. Daarnaast helpen de aanmoedigingen van andere deelnemers je om het vol te houden. Door je ervaringen te delen maak je kans op leuke en gezonde prijzen. www.facebook.com/30dagengezonder/

Doe mee van 1 t/m 30 maart 2022!

Meld je aan op: www.30dagengezonder.nl

Heb je vragen over 30 dagen gezonder? Vraag het aan je lokale medewerker gezondheidsbevordering van de GGD: Giulieta Nalbandyan (g.nalbandyan@ggdhvb.nl)