December- en feestmaandmarkt in Cultureel Centrum Myllesweerd – standhouders welkom

kerstsfeer 2021

De activiteitencommissie van Cultureel Centrum Myllesweerd organiseert op zondagmiddag 28 november een markt waar de feestmaand (december) centraal staat. Standhouders, zowel hobbyisten als ondernemers kunnen hier een kraam huren om hun producten en diensten aan te bieden. Deze feestmaandmarkt wordt gehouden van 13.00 uur tot 17.00 uur in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Belangstelling? Reserveer dan tijdig de gewenste ruimte.

Tijdens de feestmaandmarkt wil de organiserende commissie een zo breed mogelijk aanbod van diensten en producten laten zien rond hetgeen december te bieden heeft. Hierbij kan het dan dus gaan om zowel zaken die met Sinterklaas als met Kerst te maken hebben. Denk hierbij niet alleen aan leuke geschenken, maar ook aan versiering, aankleding, muziek, eten, drinken en andere leuke en sfeervolle zaken die bij kunnen dragen aan een gezellige feestmaand.

Uiteraard zal ook Myllesweerd zorgen voor de juiste sfeer tijdens deze feestmaandmarkt. Meer weten of ruimte reserveren voor deze gezellige feestmaandmarkt op zondagmiddag 28 november? Stuur dan een mailtje naar secretaris@myllesweerd.nl en u ontvangt alle benodigde informatie