De Neije Krant ook in 2022 weer huis aan huis in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord

nijekrant2016

Het is op de redactie en bij het bestuur van De Neije Krant ongetwijfeld de laatste tijd de meest gestelde vraag. Blijft De Neije krant wel nu de gemeente Mill en Sint Hubert op gaat in de gemeente Land van Cuijk? Antwoord is JA. We blijven als Neije Krant elke week huis aan huis verschijnen in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Deze 4 dorpen vormen dan weliswaar niet meer gezamenlijk de gemeente Mill en Sint Hubert, maar vormen wel gezamenlijk het verspreidingsgebied van De Neije Krant. Ook de redactionele inhoud van deze krant blijft gericht op deze 4 dorpen.

Zoals sinds de start van De Neije Krant op 1 december 2012 gebruikelijk is, kunnen ook clubs en verenigingen hun nieuws insturen. Ook plaatsen we eigen interviews, verslagen en foto’s van gebeurtenissen in de 4 dorpen binnen ons verspreidingsgebied. Als wekelijkse huis aan huiskrant kunnen we niet altijd actueel zijn. Maar hiervoor kunt u dagelijks kijken op onze druk bezochte en informatieve website inmill.nl. Artikelen uit De Neije Krant worden daar vanaf verschijning van de gedrukte krant ook geplaatst, maar berichten die door de actualiteit niet kunnen wachten op de gedrukte krant, worden direct online gezet op inmill.nl. Like ook de bijbehorende Facebookpagina van De Neije Krant om geen nieuws te missen, ruim 3000 volgers gingen u al voor.

De Neije Krant is een uitgave van Stg huis aan huiskrant gem Mill en Sint Hubert en bestaat dankzij advertentie-inkomsten, sponsoring en donateurs. De afgelopen 2 jaar hadden we ook inkomsten uit het mogen plaatsen van de betaalde gemeenteberichten. Helaas vervallen deze per 1 januari en krijgen we als krant te maken met extreme verhogingen van de papierprijs. Dit heeft te maken met de schaarste van papier op de markt. Op dit moment zijn we volop bezig met het verlengen van afspraken met onze vaste adverteerders en zoeken we naar nieuwe belangstellende ondernemers die hun diensten en producten via De Neije Krant willen promoten.

Wilt u adverteren, de Neije Krant sponsoren of op een andere manier Stg huis aan huiskrant gem Mill en Sint Hubert ondersteunen? Wij horen of lezen dan graag uw reactie.

T. 04 85 32 56 34

e. redactie@deneijekrant.nl

Bankrekening: NL94 RABO 0175233810