De eerste Linders&Linders Live Talkshow na Corona bij EGS’20.

linders-linders aankondiging 2022

Aanstaande zondag 8 mei komt de Talkshow van Peter & Jolanda Linders live vanuit de nieuwe sportaccommodatie Kranenhof Escharen

Het gaat gezellig en druk worden aanstaande zondag in de kantine van onder meer EGS’20. Het eerste elftal van de gefuseerde voetbalclub speelt vanaf 14:30 uur thuis tegen Boekel Sport 1.
En vanaf 12:00 uur strijken de presentatoren Jolanda en Peter Linders van de talkshow ‘Linders & Linders Live’ neer in de kantine met hun live televisie crew.
In deze show is o.a. te gast topscheidsrechter Jannick van der Laan uit Cuijk, ondernemers Daan Lebro en architect Harry Veekens en nog enkele anderen.
Deze middag is volkszanger Vincent Verbiesen present en trakteert het publiek tijdens en na de talkshow met gezellige Nederlandstalige hits. Hij is ook bekend van zijn zomerhit ‘Alleen in de Zomer uit’.

Het adres van sportaccommodatie Kranenhof is Stootstroepenweg 2a te Escharen (bij Grave).

Publiek is welkom tijdens deze talkshow die live uitgezonden wordt via Streekomroep Land van Cuijk, via de bekende kanalen: Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475. De andere kanalen staan op de website van Omroep Land van Cuijk. De uitzending is ook live te volgen op uw smartphone via de website van de omroep, www.omroeplvc.nl

Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via redactie@omroeplvc.nl