Concept accommodatiebeleid Bijeenkomsten op 13 en 14 juni

Accommodatiebeleid LvC 2022

De voormalige gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis kennen ieder een eigen accommodatiebeleid voor de binnensport-, buitensport- en gemeenschapsaccommodaties. Om tot één accommodatiebeleid voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk te komen, zijn in maart vijf avonden georganiseerd om met bestuursleden van accommodaties in gesprek te gaan.

Gelegenheid voor reactie op concept
Op basis van de geleverde input, de bestuurlijke koers en het financieel kader, is een concept accommodatiebeleid opgesteld. Bestuurders van accommodaties hebben dit concept reeds ontvangen. Op 13 en 14 juni organiseert de gemeente inloopbijeenkomsten van 16.00-20.00 uur in het gemeentehuis aan het Louis Jansenplein 1 te Cuijk, waarbij het mogelijk is om op dit concept accommodatiebeleid te reageren. Aanmelden is niet nodig.

Contact
Mocht je er niet bij kunnen zijn en graag op een andere manier alsnog reageren op het concept accommodatiebeleid, dan horen we graag van je. Bel ons dan via 0485 854000 of mail ons via gemeente@landvancuijk.nl t.a.v. Bart van Oort.