Carnavalsseizoen ’t Gèrmelaand start met groot feest en spannende verschijning

Party Criminals 2022

Zaterdagavond 12 november start net als in Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord ook in Mill het nieuwe carnavalsseizoen. In Mill zal dit vanaf 19.30 uur gebeuren in de tot feesttempel omgebouwde theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd tijdens d’n Anvang. Naast een aantal officiële momenten, een optreden van Toeternietoe en de GerMills, is de muzikale omlijsting in handen van live band The Party Criminals. Toegang is helemaal gratis!

Belangrijk

Goed en vooral belangrijk te weten is dat het nieuwe prinsenpaar en het jongkerpaar om klokslag 22.11 uur zullen verschijnen. Vanaf 21.45 uur start de spannende verschijning die men beslist niet mag missen. Naar verluid stond zowel het prinsenpaar als het jongkerpaar vorig jaar al in de startblokken om te verschijnen, toen daags voor hun bekendmaking alle activiteiten moesten worden geannuleerd om de bekende redenen. Maar is dat ook zo? En bestaat het jongkerpaar uit een jongen en meisje, 2 jongens of 2 meisjes en is het een stelletje of zijn het vrienden of vriendinnen? Net als rond de identiteit van het prinsenpaar tasten de speurders ook rond dit jongkerpaar behoorlijk in het duister. Kortom, dat belooft een spannende verschijning te worden met waarschijnlijk een verrassend prinsenpaar en jongkerpaar voor het seizoen 2022 – 2023.

Receptie

Een week na hun verschijning zal zowel het kersverse prinsenpaar als jongkerpaar een receptie worden aangeboden. Dit op zaterdag 19 november vanaf 18.11 uur in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Aansluitend zal het nieuwe boerenbruidspaar verschijnen. Ook dit alles zal omlijst worden door dansen van dansgardes, optredens van diverse dweilorkesten en een meer dan gezellige DJ.

Meer weten over het carnavalsseizoen 2022 – 2023 en alle activiteiten in Mill? www.germelaand.nl