Carnavalsprogramma

Carnaval-2021-768x465

Carnaval in het Klottenriek… maar dan net effe anders!!!

Nog heel even en dan barst de carnaval los… Of dan is het de datum dat carnaval normaal gevierd wordt: Zeven weken voor Pasen.
Ook in het Klottenriek zal het dit jaar door het door het bij ons allen bekende virus net even anders gaan. Maar met de jeugdhoogheden staan er dit jaar toch een aantal mooie initiatieven op het programma.

Zo is er #krijtjewijk, een leuke activiteit die kinderen (en oudere kunstenaars) op hun eigen stoep of inrit uit kunnen voeren. Volledig in de “blijf thuis” modus die de regering van ons verwacht.
De carnaval wordt op vrijdag 12 februari afgetrapt: Om 19:00uur zal online de Sleuteloverdracht plaatsvinden. Waarna om 20.00uur de Eucharistieviering via de LOM uitgezonden wordt.

Op zaterdag gaan dit jaar de (jeugd)hoogheden op ziekenbezoek. Dit doen zij uiteraard volgens de maatregelen van het RIVM en op gepaste afstand. Zij komen samen met hun gevolg een pakketje brengen. Zij bellen aan en zetten het pakketje bij u voor de deur neer. We komen dit jaar helaas niet bij u binnen.

Mocht U tijdens de carnaval verblijd worden met een nieuw Klostèkerke en mogen we jullie komen feliciteren. De jeugdhoogheden komen u graag feliciteren. Zij bellen bij u aan en zetten het bij pakketje bij u voor de deur neer. We komen dit jaar helaas niet bij u binnen.

De tijd van de geboorte moet liggen tussen zaterdagavond 18.00 uur en dinsdagavond 24.00 uur.
Het ziekenbezoek en de geboorte kan worden opgegeven worden bij Willem en Elly Aben (tel. 0485-213239)

Zover is het nog niet…en ook al zal het dit jaar allemaal anders zijn dan anders wensen we dan ook alle Klotstèkers, en verder iedereen, toch een geweldig carnaval toe.
Want afsluitend met de lijfspreuk van Prins Giel:

‘Dit bijzondere carnavalsjaar staan wij met de jeugd voor alle Klotstèkers klaar!‘  Alaaf!! Alaaf!!! Alaaf!!!