Cadeaubonactie ‘energie besparen’ huurders en particulieren gemeente Land van Cuijk

energie_cadeaubon_crop

Deze week ontvangen  de huurders van de woningcorporaties en particulieren een brief van de gemeente over de cadeaubonactie ‘energie besparen’. Huurders in de gemeente Land van Cuijk kunnen een gratis cadeaubon van € 45,- aanvragen bij het Regionaal Energie Loket. Doe dit via www.regionaalenergieloket.nl/cadeaubon. Deze cadeaubon is in te wisselen voor kleine energiebesparende producten. Zo kunnen huurders direct aan de slag met energie én geld besparen. Lukt het digitaal aanvragen niet, bel dan met telefoonnummer: 0485-854000. We maken dan een telefonische afspraak voor het aanvragen van de cadeaubon.

Bezoek ook de online informatieavond op 8 februari (19.30-20.30 uur) 

Om huurders te helpen met energie besparen, organiseert de gemeente, samen met Regionaal Energieloket, een digitale informatieavond voor huurders. U krijgt tijdens deze avond handige tips en antwoord op vragen als: hoe kies ik de juiste LED lamp? En hoe gebruik ik radiatorfolie? Ook kunt u uw vragen stellen. 

Meldt u wel vooraf aan via www.regionaalenergieloket.nl/acties of via deze QR code. Kies: ‘Informatieavond huurders’. U ontvangt dan een deelnamelink. Heeft u vragen over deze informatieavond? Mail dan naar projecten@regionaalenergieloket.nl

Meer energiebespaaracties


Voor huurders zijn er meer energiebespaaracties. Denk aan een afspraak met een energiebespaarcoach of het lenen  van een energieverbruiksmanager en luchtkwaliteitsmeter. Kijk hiervoor op de website van de gemeente www.landvancuijk.nl en zoek op ‘energiebespaaracties’. Heeft u vragen over deze actie voor huurders? Mail dan naar cadeaubon@regionaalenergieloket.nl of bel 088 – 5254110 (ma-vr van 9.00 tot 17.30 uur, best bereikbaar in de ochtend).