Burgemeester Wim Hillenaar gast disc-jockey bij Omroep Land van Cuijk top 100

Top 100 lokaleomroep land van cuijk

Al jaren domineren Queen met Bohemian Rhapsody en Led Zeppelin met het nummer Stairway To Heaven de hoogste regionen van de verschillende top 100 lijstjes. De radiomakers van Omroep Land van Cuijk zijn erg nieuwsgierig welke hits, popsongs, of golden oldies favoriet zijn bij de inwoners van het Land van Cuijk. In de nieuwe gemeente wonen momenteel 90.780 inwoners. Zoveel mensen zoveel smaken zou je zeggen. Toch gaat blijken dat velen de voorkeur hebben voor een beperkt aantal artiesten die met hun muzikale creaties in de hoogste regionen mogen verkeren van de Top 100 van het Land van Cuijk. Deze top 100 zal in een marathonuitzending worden uitgezonden op zaterdag 14 mei van 7 tot 18 uur. Met een gastoptreden van burgemeester Wim Hillenaar.

‘Mijn favoriete song is die van de Rolling Stones ‘You Can’t Always Get What You Want’, zegt de burgervader afgelopen december in het praatprogramma van Jolanda Linders.

Iedereen kan tot 15 april de eigen 5 favoriete platen doorgeven en daarmee maakt men ook nog eens kans op leuke prijzen. Want onder alle inzendingen worden die dag verschillende prijzen verloot. Aarzel dus niet en surf nu direct naar www.top100landvancuijk.nl

Sinds 1 januari 2022 is Omroep Land van Cuijk de officiële publieke omroep voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Met RTV-programma’s, een kabelkrant, een website en diverse social mediakanalen brengen vrijwilligers 24 uur per dag en 7 dagen in de week muziek, nieuws en informatie voor alle inwoners in hun zendgebied. Omroep Land van Cuijk doet dit alles vanuit hun eigen studio in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill.

Zorg ervoor dat ook jouw favoriete platen niet ontbreken in deze lijst der lijsten en geef deze voor 15 april door via www.top100landvancuijk.nl