Bullet Train met Brad Pitt op woensdag 18 januari in Filmhuis Mill

BulletTrainfoto 2023

Op woensdag 18 januari is in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd de film Bullet Train te zien. Deze humoristische actiefilm start om 20.00 uur. De deuren gaan om 19.45 uur open en tickets kosten 9,- euro, dat is inclusief een consumptie. Tickets zijn zonder extra reserveringskosten online via www.myllesweerd.nl te koop maar zijn ook af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Bullet Train

In ‘Bullet Train’ zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben… en moet hij het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen.

Zie voor een overzicht van films, theatershows en alle andere activiteiten in Myllesweerd de website www.myllesweerd.nl en check de diverse social mediakanalen van Myllesweerd om niets te missen.