Blindentribune PSV, open dag Schrijen, Kerkenvisie, open dag KellyDance en 110% training in Het 12uurtje

kerken-gemeente-Mill-en-Sint-Hubert-2021-300x225

Zondag 3 oktober zijn Corné Kremers en Tom Raaijmakers weer te horen in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur komen er weer veel zaken aan de orde, dit zowel vanuit onze eigen gemeente als van de toekomstige gemeentegenoten in het Land van Cuijk. Daarnaast is er weer nieuws, is er wat te winnen en hoort u gezellige muziek.

  • Blinden en slechtzienden kunnen ook voetbalwedstrijden beleven en er van genieten. Diverse stadions hebben namelijk een speciale blindentribune. Zo ook PSV Eindhoven. Mieke Janssen is verslaggever op deze blindentribune. Over hoe dit in de praktijk werkt zal ze in Het 12uurtje meer vertellen.
  • Op zondag 17 oktober is er een open dag bij Schrijen uitvaartverzorging. Bianca Schrijen zal in Het 12uurtje alvast vertellen wat er die dag zoal te zien is en op welke locaties dit alles zal gebeuren.
  • Er zullen in de komende jaren kerkgebouwen gesloten worden, ook in deze regio. De Kerkenvisie is een belangrijke stap naar een goede toekomst voor het prachtige religieuze erfgoed in onze gemeente. Maandagavond 4 oktober is er een presentatie van de Kerkenvisie in Myllesweerd. In Het 12uurtje kijkt men alvast vooruit op deze avond en visie.
  • KellyDance en 110% Training en Coaching aan de Houtzagerijstraat in Mill organiseren op zondag 10 oktober een open dag. Na de laatste versoepelingen i.v.m. het coronavirus is er bij hen weer veel meer mogelijk. Wat zoal, dat laten zij op die open dag zien en Kelly zal er in Het 12uurtje ook iets over vertellen.

Verder spelen Tom en Corné met luisteraars Pim Pam Pret waarmee een tegoedbon voor een 12uurtje te winnen is bij Eeterij Libre in Mill, is het ElvisTime en bellen ze met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag. www.het12uurtje.nl