Bijplaatsen laadpalen in aantal kernen Land van Cuijk

Laadpaal raamweg 2022

De gemeente Land van Cuijk zet in op de verduurzaming van vervoer. Om te zorgen dat inwoners een elektrische auto op kunnen laden, plaatst de gemeente laadpalen op openbare parkeerplaatsen. Inwoners met eigen parkeergelegenheid kunnen laden op eigen terrein. Voor wie geen eigen oprit heeft, verzorgt de gemeente openbare voorzieningen.

Ook de provincies Noord-Brabant en Limburg werken mee aan de verduurzaming van het vervoer. Samen met hen wordt er binnenkort weer een aantal laadpalen op openbare parkeerplaatsen bijgeplaatst. Deze worden gedurende 2023 geplaatst bij de onderstaande locaties. Om de bijbehorende parkeerplaatsen te reserveren is een verkeersbesluit genomen. Het verzamelverkeersbesluit is te vinden op de website van officiële bekendmakingen. Dit is in te zien tot en met 24 oktober 2022.

Locaties

In Boxmeer komen laadpalen in de buurt van Burgemeester Hengstplein, De Esdoorn, De Hulst, Elzenstraat, Hohenzollern, Jan van Goijenstraat, Julie Postelsingel en Koorstraat (2x)

In Cuijk worden laadpalen geplaatst in de buurt van de Bereklauw, De Wiel (2x), Hof van Cuijk, Kalmoes, Karninaalsmuts, Kattedoorn, Keurvorsterstede, Maasveld, Rozenobel, Stuiverstede, Venkel, Wijnruit en Zandberg.

In Grave bij Bikkelkampplein, Dr. Wierstraat, Helmkruid, Hengel, Pastoor van den Hurkplein en Stadhouderslaan.

In Haps is gekozen voor de omgeving Kerkstraat en in Langeboom bij de Esdoornlaan. In Oeffelt wordt de laadpaal geplaatst aan het Europlein en in Overloon in de buurt van de Engelseweg en Theobaldusstraat.

In Sint Anthonis bij De Taverne, Kolonel Silvertoplaan en Zandseveldweg. In Sint Hubert wordt een paal geplaatst in de buurt van de Ganzenroer.

Meer informatie:

www.gemeentelandvancuijk.nl/elektrisch-rijden