Bezoek de Metameer online informatieavonden

Metameer Online informatie

Stevensbeek/Boxmeer – Vóór corona kwamen ouders van groep 7 en 8 op de Metameerlocaties voor de informatieavonden. Metameer draait de rollen om: met de online informatieavonden. Ouders en verzorgers nemen vanuit huis deel aan deze avonden. Docenten én leerlingen vertellen alles over het onderwijs en de verschillende instroommogelijkheden via een webinar.

Rector Berita Cornelissen: “Leerlingen en ouders hebben het echt nodig om kennis te maken met de school. Daarom hebben we samen met de andere scholen besloten om de zo belangrijke informatieavonden online plaats te laten vinden. Over slechts enkele weken moeten de groep 8-leerlingen hun keuze voor de middelbare school maken. Vorig schooljaar was ook al alles online en dit schooljaar zijn ze voor het eerst tijdens de open dagen op onze locaties geweest. Om iedereen toch een goed beeld te geven van de school verzorgen we een interactieve avond met uitgebreide presentaties en een live chat. Via deze chat kan iedereen vragen stellen over bijvoorbeeld de school, het type onderwijs en vooral hoe de brugklas eruit ziet. We hopen dat de leerlingen van groep 8 op deze manier in maart een goede schoolkeuze kunnen maken.”   

Online informatieavonden

De online informatieavonden zijn voor ouders/verzorgers van leerlingen in groep 7 en 8. Deze informatieavonden vinden plaats op maandag 24 januari en dinsdag 25 januari voor Metameer jenaplan Boxmeer en op donderdag 27 januari 2022 voor Metameer Stevensbeek. Alle avonden zijn van 19.00 tot 20.30 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, dit kan via www.metameer.nl.

Alle informatie over de brugklas van Metameer en filmpjes over de school zelf, zijn terug te vinden op de brugklaspagina’s van Metameer, www.metameer.nl.