Bart Theunissen: “Ik verzet me tegen het machtsdenken en machtshandelen”

Bart Theunissen 2021

Deze week is de in Mill geboren en getogen en nu in Cuijk wonende Bart Theunissen van Lijst Bart Theunissen te gast in Regelkevers. Zoals bekend is Bart ook de enige kandidaat op deze lijst. “Dat past ook bij het model of het project van Lijst Bart Theunissen.” Waarom deze lijst en wat zijn bedoeling is komt uitgebreid aan de orde in Regelkevers. Ook wordt duidelijk dat zijn deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen een serieuze poging is om meer controle uit te kunnen oefenen op partijen en  bestuurders. “Het is met de gemeentelijke fusies al helemaal fout gelopen en ik verzet me tegen het machtsdenken en machtshandelen.”

Regelkevers is op donderdag om 18.00 uur te beluisteren bij Omroep Land van Cuijk en op zaterdag om 09.00 uur bij de Lokale Omroep Mill. In de week van uitzending komt de uitzending ook in de podcast van Regelkevers te staan. Via alle bekende podcastplatforms zijn deze terug te vinden maar ook op www.regelkevers.nl zijn alle uitgezonden afleveringen te horen.

In de resterende uitzendingen van Regelkevers voor de verkiezingen op 24 november komt ook nog Hennie Bongers van Liberaal Land van Cuijk voorbij, SP lijsttrekker Bregje van Lieshout en Peter Verstegen als lijsttrekker van Forum voor Democratie. De laatste Regelkevers voor de verkiezingen is een compilatie met uitspraken van de 13 lijsttrekkers die de programmamakers Corné Kremers, Frank Peters en Herman van Gaal zullen gebruiken om deze verkiezingsperiode te bespreken.