Alleen vandaag nog kaarten bestellen voor Telebingo

Print

Morgen, zaterdag 7 mei om 20.30 uur is de eerste Telebingo bij Omroep Land van Cuijk. Eerder konden alle belangstellenden maandelijks via de Lokale Omroep Mill deelnemen. Na de samenvoeging van de L.O.M. met Omroep Land van Cuijk keert deze Telebingo nu ook terug in de programmering en wel op zaterdag 7 mei. Telebingo zal op Tv en via een videostream op omroeplvc.nl worden uitgezonden en kaarten bestellen kan zolang de voorraad strekt.

Hoe zit de Telebingo er in 2022 uit bij Omroep Land van Cuijk:

– We spelen 6 rondes voor een volle kaart met een totaal prijzengeld van € 850,00.

– Telebingo kaarten kosten €10,00 per kaart.

– De betaling dient te worden voldaan op bankrekening NL83 Rabo 013.43.19.990 t.n.v. Lokale omroep Mill. (Voor de Telebingo houden wij voorlopig deze bankrekening aan.) Vermeld uw e-mailadres.

– De Telebingokaarten krijgt u op het doorgegeven mailadres wat bij de betaling is opgegeven. Woont u in Mill, Sint Hubert, Langenboom of Wilbertoord dan kunnen we ze desgewenst bezorgen. Geef dan wel bij betaling uw adres op.

– De bingo wordt enkel uitgezonden op het tv-kanaal van Omroep Land van Cuijk en via de tv-stream van de omroep. Deze stream kunt u vinden op de website omroeplvc.nl.  Let op! U kunt dus NIET via het radiokanaal de Telebingo luisteren. 

Zie voor een overzicht van kanalen en frequenties bij de diverse providers of om wereldwijd te kijken en luisteren www.omroeplvc.nl