Actie Senioren Hobby Centrum “we komen uit het Corona gat” is een groot succes

NL-doet-2021

Wanneer wordt alles weer normaal? Dit is waarschijnlijk de vraag die ons momenteel het meest bezighoudt. Maar wat is straks normaal? Iedereen lijkt het erover eens te zijn dat de coronacrisis onze wereld blijvend verandert, maar over hóe het nieuwe normaal eruit komt te zien lopen de meningen sterk uiteen. Uiteraard weet niemand precies wat de toekomst brengt. We zitten met ze allen in een “Corona gat”, maar we komen er gelukkig binnenkort uit.

Nieuw leven is aan het ontstaan. Het verleden en de toekomst hebben we symbolisch weergegeven in een houtblokje. Een aardigheidje dat door de medewerkers van het Senioren Hobby Centrum en buurtbewoners zijn gemaakt met gesponsord hout en reageerbuisjes. De actie heeft een stroom aan positieve reacties opgeleverd. Zaterdag 29 Mei worden er, in het kader van NL Doetdag, meer dan 250 blokjes weggeven aan geïnteresseerden.

Overdracht zal gedoseerd plaats vinden, onder het genot van koffie, alles uiteraard corona proof vanuit het gebouw van het Senioren Hobby Centrum – Hoogstraat 17, dit is achter het gemeentehuis. Daar staat duidelijk aangegeven hoe de looproute is, volg deze a.u.b. op voor de gezondheid van ons allemaal.
Gezien de moeilijke tijd van de bedrijfsleven, zal aan alle horeca bedrijven in gem. Mill – gratis 10 of meer blokjes worden afgegeven voor de tafeltjes op hun terras. Thema:

Elkaar helpen in moeilijke tijden. Natuurlijk worden ook de SHC sponsors en verzorgingstehuis Aldenhorst niet vergeten. Voor meer informatie bestuur@seniorenhobbycentrum.nl