Aanstaande zondag wandelen in Mill, 47e winterserie!

Winterserie Mill 2022

Wandelsportvereniging Amicitia in Mill organiseert aanstaande zondag 30 januari de derde winterwandeling. Wandelaars kunnen op deze dag afstanden lopen van 5,10,15,20 en 25 kilometer. Er zijn dus geschikte afstanden voor gezinnen met kinderen en voor geoefende lopers.

De routes leiden de wandelaars door de wijde omgeving van Mill over verharde en onverharde paden. De routes zijn voorzien van pijlen. De start is vanaf het Clubhuis Op Goede Voet aan de Sportweg 13 in Mill. Te bereiken via de doorgaande weg tussen Wanroij en Mill. Parkeren kan onder andere bij uitvaartcentrum Annora. De starttijd voor de wandelaars die 25 kilometer willen lopen is tussen 8.00 en 10.00 uur, voor degenen die 20 willen lopen is de starttijd tussen 8.00 en 12.00 uur. Overige afstanden kunnen starten tussen 8.00 en 13.00 uur. Het startbureau sluit om 15.30 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per persoon, leden van een erkende wandelbond krijgen € 1,00 korting op het inschrijfgeld. De wandelaars van de donderdagavond groep kunnen gratis starten als ze hun wandel passe partout laten afstempelen. Ook wandelboekjes en IVV kaarten worden afgestempeld. Iedereen is welkom bij deze wandelingen.

De winterserie bestaat hierna nog uit 1 wandeling op zondag 13 maart, noteer deze alvast in uw agenda. Kijk voor het actuele nieuws voordat u vertrekt altijd even op onze website www.wsvamicitia.nl voor de actuele stand van zaken.