Aandacht voor Sokkeltocht

Sokkeltocht 2021

Sokkeltocht cadeau voor winnaars kleurwedstrijd

Het platform Ontdek Mill heeft afgelopen zomer een kleurwedstrijd gehouden voor alle leerlingen van de basisscholen in de gemeente Mill. Uit de vele mooie inzendingen heeft de jury acht winnaars getrokken. Zij ontvingen afgelopen vrijdag hun prijs bij De Valkhoeve in Mill.
Tot het prijzenpakket behoorde ook een cadeaubon die de winnaars kunnen inwisselen voor een deelnamebewijs aan de Sokkeltocht. Uiteraard ontbraken ook de unieke blauw-oranje Land van Cuijkse Heldensokken niet in het pakket, dat de winnaars mee naar huis krijgen.

Aandacht voor Sokkeltocht in Vita Magazine

Ook in de nieuwste uitgave van Vita Magazine wordt ruime aandacht besteed aan de Sokkeltocht. Het lifestylemagazine valt komende week bij veel huishoudens in het Land van Cuijk op de deurmat.
In deze uitgave van Vita Magazine is ook een lezersactie opgenomen. Lezers kunnen met een aantrekkelijke korting kennismaken met de Sokkeltocht.
De Sokkeltocht is sinds kort nóg aantrekkelijker voor gezinnen met kinderen, families en vriendengroepen. Alle drie tochten hebben nu het karakter van een speurtocht. De deelnemers vinden onderweg letters en cijfers waarmee zij een code kunnen vormen. Voor elke tocht is er 1 code. Met de code maken de deelnemers kans op een bijzondere prijs: een 3D-beeldje van jezelf op een sokkel. Voor meer informatie zie www.sokkeltocht.nl