60-jarig huwelijk Bert en Door Cornelissen uit Mill

60 jaar huwelijkspaar Bert Cornelissen 2021

Op dinsdag 28 december bezocht burgemeester Antoine Walraven het echtpaar Cornelissen uit Mill vanwege hun 60-jarig huwelijksfeest.

Bert en Door Cornelissen leerden elkaar kennen op de kermis in Deurne. Daar sloeg de vonk over tussen het tweetal. Dat zij na hun huwelijk gingen wonen in Mill was geen verrassing. Beiden hadden hun roots in de gemeente Mill en Sint Hubert; Bert was geboren in Wilbertoord en Door in Mill. Het pasgetrouwde stel woonde tot 1972 aan de Parallelweg in Mill en had daarna veel gelukkige jaren in hun huis aan de Langenboomseweg. Sinds 2013 wonen ze met veel plezier op het huidige adres aan de Pastoor Maasstraat.

Hun huwelijk werd bezegeld met drie kinderen, de twee zonen Jan en Egbert en een dochter Marian. De kinderen werden volwassenen en Bert en Door werden de trotse opa en oma van acht kleinkinderen en inmiddels ook twee achterkleinkinderen.

Bert en Door hebben altijd hard gewerkt. Bert werkte onder andere 40 jaar bij Verbruggen, grossier in levensmiddelen en Door heeft menig gezin geholpen als poetshulp.

Burgemeester Walraven feliciteerde het diamanten echtpaar en wenste hen nog heel veel geluk en gezondheid toe.