54 teams deze zaterdag actief met dorpsquiz Zuuk ut mar uut – wie wint de bokaal

zuukutmaruutquizmill

Deze zaterdag, 2 oktober staat voor de 4e keer de Millse dorpsquiz Zuuk ut mar uut op het programma. Een activiteit van Stichting Activiteiten Mill. Er hebben zich 54 teams ingeschreven die zullen proberen zo veel als mogelijk vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Dit alles op zaterdagavond 2 oktober vanaf 19.00 uur, maar het start allemaal al zaterdag om 13.30 uur in het centrum van Mill met een korte persconferentie door burgemeester Antoine Walraven. Hier zal hij de actuele stand van zaken en geldende regels toelichten.

Naast vragen oplossen zijn er ook wat opdrachten waarvoor iemand van het team op pad zal moeten. Dit om iets na te kijken, op te meten, te proeven of om op te halen. Ook is er een geheime opdracht waarvoor een vertegenwoordiger van elk team naar een speciale locatie gaat. Welke locatie dat is lezen de deelnemers in de map die men zaterdag tussen 19.00 uur en 19.30 uur op kan halen bij café zaal ’t Heike in Mill. Deze map dient inclusief alle antwoorden en overige zaken uiterlijk 23.30 uur weer daar terug te zijn.

Mocht u als niet deelnemer dus meer beweging op straat zien dan gebruikelijk op zaterdagavond, dan zijn dit waarschijnlijk deelnemers aan Zuuk ut mar uut. Uit voorgaande edities bleek dat er ook veel meer telefoon- en internetverkeer is op de quizavond. Wilt u als niet deelnemer toch teams helpen? Check dan in uw omgeving wie er zoal deel zullen nemen en laat weten dat u beschikbaar bent om mee te denken, puzzelen en zaken op te lossen.
Vrijdagavond 8 oktober zal de winnaar van de Zuuk ut mar uut bokaal 2021 bekend gemaakt worden. Dit tijdens een gezellige feestavond vanaf 20.00 uur in café zaal Libre aan de Langenboomseweg 73 in Mill. Toegang is gratis, aanmelden is noodzakelijk via info@uitinmill.nl.

De werkgroep van Zuuk ut mar uut binnen Stichting Activiteiten Mill wenst iedereen veel succes en vooral plezier bij Zuuk ut mar uut 2021.