5 genomineerden voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2021 bekend

ondernemersprijs

op vrijdag 19 november 2021 is het de derde vrijdag van november en dus de nationale Dag van de Ondernemer. Een initiatief van MKB-Nederland. In onze gemeente maken we op die dag de winnaar van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert bekend. Deze verkiezing is een initiatief van De Neije Krant – inmill.nl en de gemeente Mill en Sint Hubert en wordt ondersteund door de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, het Ondernemers Collectief Mill, de Horecavereniging Mill en Sint Hubert en het toeristisch en recreatief platform Ontdek Mill.

Voor deze ondernemersprijs kon tot en met 30 oktober iedereen kandidaten aandragen. Bij het nomineren van een ondernemer ging het om zaken als klantvriendelijkheid, betrokken, service, inzet en ondernemersdrift. Maar in deze bijzondere coronatijd kon uiteraard ook de creativiteit van ondernemers meespelen. En veel inzenders deden dat.

De 5 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemers en ondernemingen zijn:

Café Broers Sint Hubert, Kees en Piet van Strijp

Sansi Party en Events Mill, Simone en Sander van der Wijst

Mill Home – Maarten Besemer

Piko Style Mill, Marie-Louise Konings

Innergo Bijzonder begeleiden Mill, Marleen Peters

Jury

Een jury bestaande uit 7 personen zal zich buigen over de kandidaten en punten geven. Maar ook anderen kunnen van 1 tot en met 14 november een stem uitbrengen. Dit kan op een poll die te vinden is op inmill.nl. Deze online poll (elke 24 uur kan men per IP-adres 1 keer stemmen) telt mee als 1 jurylid. Op vrijdag 19 november wordt de winnaar bekend. Die middag is er bij de Lokale Omroep Mill een speciaal radioprogramma te beluisteren van 13.00 uur tot 17.00 uur. In dat programma zal wethouder van den Boogaart de winnaar bekend maken.