5, 6, 7, 12, 13 en 14 november Christmas Together bij 3 ondernemers in Mill

Christmas together 2021

Ook dit jaar slaan Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en Onder de Kersenboom in Mill de handen ineen om gezamenlijk een inspirerende kerstshow te organiseren. Ieder laat op hun eigen vakgebied zien welke trends en mogelijkheden er zijn op het gebied van kerst 2021. Hiermee brengen zij iedereen in de juiste sfeer voor de komende feestmaand.

Christmas together

Op vrijdag 5 en 12, zaterdag 6 en 13 en zondag 7 en 14 november organiseren zij het sfeervolle Christmas Together. Gedurende deze dagen kunt u bij de 3 deelnemende ondernemingen kennis gaan maken met de nieuwste trends, kleuren en materialen op het gebied van kerstartikelen, bloemen, sieraden, tassen en woonaccessoires. Bij Onder de Kersenboom hoort en ziet u ook meer over woon- en groendecoraties. Op alle locaties is er uiteraard een hapje en drankje verkrijgbaar.

Goody-bag

Als u gedurende Christmas together bij zowel Berends Bloemsierkunst als bij Buitengewoon Kado wat koopt voor minimaal 9,50 euro dan ontvangt u een goody-bag gratis. Naast al deze gratis producten, zijn er bij alle 3 deze ondernemers tal van speciale aanbiedingen en acties.

Bij Onder de Kersenboom ligt het accent van de kerst altijd op het thema: country living. Mensen kunnen inspiratie opdoen en sfeer proeven. Anita is ook weer gestart met workshops woon en groendecoraties. Wat uniek is bij deze workshops, is dat iedereen ter plaatse kan kiezen wat men wil maken. Voorbeelden en inspiratie genoeg! Op deze manier gaat iedereen naar huis met een stuk wat helemaal naar eigen smaak is.

Verder is het heerlijk snuffelen tussen brocante , veel interieurspulletjes en natuurlijk bijzondere kerstdecoraties. Winkel, atelier zijn open. In de keuken is het heerlijk toeven met koffie, thee en taart. In de buitenkeuken wordt huisgemaakte erwtensoep geserveerd en appelbeignets gebakken.

Openingstijden

Vrijdag 5 en 12 november van 10.00 uur tot 18.00 uur

Zaterdag 6 en 13 november van 10.00 uur tot 18.00 uur

Zondag 7 en 14 november van 10.00 uur tot 17.00 uur

Zie voor meer informatie ook hun facebookpagina’s en websites www.berends.nl, www.buitengewoonkado.nl en www.onderdekersenboom.nl