3 & 4 september: Out Of The Box Festival op de Kuilen!

out of the box 2022

De afgelopen twee jaar waarin weinig kon, en weinig mocht heeft de organisatie van Out Of The Box festival niet stilgezeten. Zij zijn op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden, waar een nieuwe locatie de hoogste prioriteit had. Tijdens deze zoektocht zijn diverse locaties naar voren gekomen. Uiteindelijk hebben zij één van de meest prachtige locaties die onze gemeente te bieden heeft, weten te strikken. Recreatieplas De Kuilen zal het decor worden van het twee daagse evenement.

Op 3 en 4 september zal dit jaar het evenement plaatsvinden. Het festival is in een volledig nieuw jasje gestoken en zal in een nieuwe vorm terug keren. In tegenstelling tot andere edities zal het festival dit jaar op zaterdag en zondag worden gehouden. Daarnaast wordt het feest niet meer gehouden in een festivaltent maar in de buitenlucht. Niet alleen de buitenlucht maakt het verschil dit jaar. Het evenement wordt aan het water gehouden. Zelfs vanaf het strand kun je genieten van de muziek.

Out Of The Box festival heeft ook dit jaar weer een diverse programmering samengesteld, waardoor het evenement voor iedereen toegankelijk is. Op zaterdag zullen Benny Cool en Dave Roelvink de dag aftrappen, waar vervolgens Smèrrig Diskjochies, De Hofnar, Kruzo en nog vele andere dj’s te zien zijn.

Waarbij er op zaterdag (18+) vooral dj’s optreden, is er op zondag (16+) gekozen om live bandjes en artiesten te laten optreden. Hierdoor is het festival voor een zeer brede doelgroep toegankelijk. Op zondag treedt onder andere de band Tawny Brothers op, waar Millenaar Tijn Van Dijk in speelt. Zal vervolgens Django Wagner optreden en sluit Sjieke Bazen af met een XXL-show! Daarnaast is er ook aan de formule 1 liefhebbers gedacht. Tijdens het festivalweekend vindt in Zandvoort namelijk de Dutch Grand Prix plaats. Deze formule 1 race zal op zondag live worden uitgezonden in de Formule 1 Beachclub op Out Of The Box Festival.

Ben je benieuwd naar hoe de Kuilen wordt omgetoverd tot een festivalterrein en heb je nog géén kaartje gekocht? Ga dan snel naar www.outoftheboxfestival.nl voordat het te laat is!

See you at Out Of The Box Festival!