24uur voor KWF in Mill – doe jij ook mee?

Ad6_Partner_KWFKankerbestrijding_Liggend voorstel jan 2014#2

Op en rond Koningsdag 2023 is er in het Aldendrielpark in Mill een 24uurs actie voor KWF. Dit door en voor deelnemers aan Alpe D’HuZes zodat zij extra donaties kunnen werven voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Voor wie?

Elke deelnemer aan Alpe D’HuZes maar ook alle anderen die dit goede doel een warm hart toedragen kunnen deelnemen aan de activiteiten die georganiseerd worden, maar ook zelf een activiteit organiseren kan uiteraard. Alles is mogelijk, de activiteit hoeft geen 24uur te duren, maar zou bij voorkeur wel plaats moeten vinden gedurende deze 24 uur voor KWF tussen woensdag 26 april 17.00 uur en donderdag 27 april (Koningsdag) 17.00 uur. Ook tevoren iets organiseren of doen en tijdens deze 24uur voor KWF het bedrag overhandigen is natuurlijk ook mogelijk.

Contact

Wil je deelnemen aan deze 24uur met een eigen activiteit, participeren in de organisatie of deze dag helpen bij de uitvoering? Laat het ons weten:

Telefoon: 0485 32 56 34

Mobiel: 06 10 838 612

Email: info@beleefhetinmill.nl

24uur voor KWF wordt georganiseerd door:

Stichting Ontdek Mill

Stichting Activiteiten Mill

Stichting Aldendrielpark Mill

Ondernemers Collectief Mill

Stichting Kinderfeesten Mill (organisatie Koningsfeesten voor kinderen)

Over Alpe D’HuZes

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag (donderdag 1 juni 2023) beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Later is meer informatie en het programma te vinden op www.24uurvoorkwf.nl