24uur in estafette vorm fietsen, wandelen, hardlopen of spinnen voor KWF in Mill

KWF actie 2023

Verzamel een team en schrijf je in om 24uur lang in estafette vorm te fietsen, wandelen, hardlopen of te spinnen in en rond het Aldendrielpark in Mill. Dit alles kan van woensdag 26 april vanaf 17.00 uur tot donderdag 27 april (Koningsdag) 18.00 uur. Laat je team sponsoren door collega’s, clubgenoten, familie en vrienden en steun daarmee het onderzoek in de strijd tegen kanker. Er is geen minimum bedrag om als team deel te nemen, alles is welkom!

Deze 24uur in estafette vorm sportief bezig zijn in teamverband maakt deel uit van de activiteiten die georganiseerd worden tijdens Koningsnacht en Koningsdag in Mill. Tijdens deze ‘24uur voor KWF’ wil men zoveel mogelijk geld inzamelen wat via deelnemers aan Alpe d’HuZes zal worden overgemaakt aan KWF. Naast deze sportieve activiteiten is er gedurende 24uur in het Aldendrielpark ook een muziekprogramma, kan men aanschuiven voor een aspergediner, een ontbijt, is er een veiling en ook zijn de Koningsdag-activiteiten van Stichting Kinderfeesten Mill opgenomen in het programma.

Wil je sportief bijdragen aan deze ‘24uur voor KWF’ in Mill? Vraag collega’s vrienden, familie en of buurtgenoten om samen met jou 24uur in estafette vorm te fietsen, wandelen, hardlopen of te spinnen. In en rond het Aldendrielpark is een rondje van zo’n 400 meter om te wandelen, een route van zo’n 2km om te fietsen of hardlopen en zijn er spinningfietsen beschikbaar om deze 24uur draaiende te houden. Wellicht heb je in je directe omgeving iemand verloren aan kanker en is deze 24uur samen sportief bezig zijn een mooie activiteit om hem of haar te gedenken. Laat jezelf sponsoren voor deze 24uur en steun daarmee tevens de onderzoeken in de strijd tegen kanker en het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met kanker.

Schrijf je team in via info@beleefhetinmill.nl en zie voor meer informatie www.24uurvoorkwf.nl