24 uur voor KWF: fietsen, wandelen, eten, drinken en meer tijdens Koningsnacht en Koningsdag in Mill

Mat van Sambeek 2023

Van woensdag 26 april 17.00 uur tot donderdag 27 april (Koningsdag) 17.00 uur staat er een bijzondere activiteit op het programma in het Aldendrielpark in Mill. Onder de naam ’24 uur voor KWF’ kan men zich in teamverband sportief inzetten om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Zo kunnen teams 24 uur lang in estafettevorm een ronde van zo’n 400 meter wandelen, een route van zo’n 2 kilometer fietsen of een spinningfiets draaiende houden. Maar ook is er een entertainmentprogramma waarbij men aan kan schuiven voor een aspergediner (verzorgd door Jack Rooijakkers), is er een ontbijt, veel muziek, een veiling en ook de activiteiten van Stichting Kinderfeesten Mill maken op Koningsdag deel uit van deze ’24 uur voor KWF’.

Het idee voor deze ’24 uur voor KWF’ komt van Mat van Sambeek (60 jaar) uit Mill. Hij fietste al ooit 48uur rondjes rond Kasteel Aldendriel en was ook initiatiefnemer van het Glazenhuis in Mill en Zeeland. Dit alles om voor het team Piets’s Challenge geld in te zamelen voor hun deelname aan Alpe d’HuZes. Op 1 juni staat dit team er weer aan de start. Mat merkte dat het voor deelnemers steeds lastiger is om sponsoren te werven en vandaar dat hij bedacht dat men in gezamenlijkheid wellicht meer kan bereiken. Alle deelnemers aan Alpe d’HuZes kunnen participeren in de organisatie en de opbrengst zal uiteindelijk onder alle betrokkenen worden verdeeld.

Op woensdag 26 april start de 24uur voor KWF om 17.00 uur en zal non-stop doorgaan tot donderdag 27 april (Koningsdag) 17.00 uur. Dit alles in het Aldendrielpark in Mill met muziek, entertainment, eten, drinken, kinderspelen en diverse sportieve activiteiten. Aan deze sportieve uitdagingen  kunnen teams bestaande uit bijvoorbeeld collega’s, vrienden, familie, buurt- of clubgenoten deelnemen. Teams die in estafettevorm deel willen nemen aan 24 uur non-stop wandelen, fietsen of dit willen doen op een spinningfiets kunnen zich aanmelden door te mailen naar info@beleefhetinmill.nl. Er is geen minimumbedrag qua sponsoring om deel te kunnen nemen. Elk team kan zelf sponsoren zoeken om zo extra geld in te zamelen voor dit goede doel.

Naast de sportieve activiteiten staat deze ’24 uur voor KWF’ ook bol van muziek, entertainment en vermaak voor groot en klein. Ook de Koningsdagactiviteiten van Stichting Kinderfeesten Mill maken hier op 27 april van 10.00 uur tot 14.00 uur deel van uit.

Zie voor meer informatie en het groeiende programma ook www.24uurvoorkwf.nl